Uitslag koppelwedstrijd Strand 1 April 2017

Koppel wedstrijd bij de Sportvisser in samenwerking met van Elswijk Auto,s en de Airco Dokter .

Nee het was geen grap ! het was de wedstrijd die 22 oktober 2016 niet kon doorgaan .
Nu staat deze wedstrijd bij veel landelijke visser bekent als een mooie gezellige en goed georganiseerde wedstrijd op hun verlanglijstje dus wilde we deze de vissers niet ontnemen.
Een goede zet gezien de grootte inschrijvingen en opkomst ,wat wij als organisatie zeer waarderen .
Meestal sluiten we een stukje af met een bedankje maar daar wil nu eerst eens mee beginnen.
Met name de hoofd sponsor van Elswijk Auto,s en de Airco Dokter ,zonder is het bijna niet mogelijk wat mooi,s te organiseren .
Wianda en Ton van Elswijk zijn teven ook de grootte kracht /motor achter en voor de schermen en geloof me ze zijn hiermee geen dagen maar weken en maanden voor afgaand mee bezig,nu zeker want in oktober was afgelast en verplaatst naar 1 april.
Ook de vele andere vrijwilligers die voor de twee maar ook de eerste datum klaar stonden wisten ook nu weer de accu,s op te laden en stonden er gewoon maar weer,baan uitzetters,meet koppels,tractorchauffeur,s ,bak ploeg, barmedewerkers en niet te vergeten de sportvisser en de gemeente Noordwijk die ons steeds weer gastvrij ontvangen,
      BEDANKT! BEDANKT! en Nogmaals BEDANKT!voor jullie aanwezigheid en gastvrijheid.
Ondanks de de grootte inzet van velen zijn er ook dingen of gebeurtenissen die we niet in de hand hebben is dat er en visser die er erg goed voor stond met vissen zich  verstapte en ik en spier  afscheurde helaas betekende dit einde wedstrijd ook voor zijn maat we waren er allemaal  erg mee begaan en wensen hem sterkte en beterschap.
Wat we ook niet in de hand hebben is het weer en de vangsten.
Was het weer s,morgens wat sober met wat regen maar werd het gaande op de dag veel beter met een lekker zonnetje.
Teven waren ook de vangsten goed te noemen ,de eerste sessie werd goed gevangen en wisten de meeste koppels wel vis te vangen .
De tweede sessie werd er wel iets minder gevangen maar was het weer top,toch wisten ook nu de meeste koppels vis te vangen,dus zou de reken kamer er een hele kluif aan krijgen dit allemaal op een rijtje te krijgen om het uit te rekenen.
Wat we ook zeer waarderen is dat alle vissers super goed en mooi omgingen met de strand gasten en verzorgt om gingen met de gevangen vis onze complimenten ,top ,bedankt vissers.
Nu is de uitslag wel te vinden op div website,s maar wil U de beste drie niet onthouden.

Eerste koppel is geworden.   koppel 48 Wilco Keur / Arjan Rijberg met 8 wedstrijd punten en 971 cm gemeten vis.

De tweede plaats was voor koppel 13 Marcel Blenk / Piet v/d Wiel met 16 wedstrijd punten en 810 cm gemeten vis .

Derde was het koppel 28 Arjan v Rhijn / Kees de Weger met 22 vangst punten en 855 cm gemeten vis. 
 Vooraf gaand aan de prijs uitreiking  was er een schitterende loterij uiteraard gesponsord door Airco Dokter en van Elswijk Auto,s.
 
We wensen iedereen wel thuis en we zien U graag terug bij de volgende wedstrijden bij ons in Noordwijk bij de Sportvisser.  


 M.V.G. van Elswijk Auto,s ,Airco Dokter en de Sportvisser Noordwijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's winnaars