Uitslag oranjeverenigingwedstrijd 2 September 2017

Net zoals vorig jaar en vele jaren daarvoor werd ons door de Oranjevereniging Noordwijk gevraagd om weer de viswedstrijd behorende tot de Oranje feesten te organiseren. Uiteraard willen we aan dit verzoek graag voldoen, dus zijn we in de pen geklommen en hebben op redelijk korte termijn dit georganiseerd, voor zover er wat te organiseren valt, want inmiddels zijn we er aardig bedreven in geworden.
Jan de Ridder ( Ja die van de 55+) nam de organisatie in handen en al snel had hij een 25 aanmeldingen die hadden aangegeven graag deel te willen nemen.
Helaas kwamen er de dag voor de wedstrijd 2 afmeldingen om diverse redenen en kwamen er op de dag zelf 2 niet opdagen, waardoor er 21 steigers bezet waren op zaterdag 2 september.
Om 07.00 uur werd er geloot en hoopte iedereen om de zo vurig gewenste stekken te komen zitten.
Gevist werd er in 2 vakken onder geweldige weersomstandigheden. Gelukkig bleven de aangekondigde onweersbuien boven zee hangen, waardoor de paraplu’s in de tas konden blijven.
Helaas waren de vangsten op deze zaterdag niet om over naar huis te schrijven en waren de vissen net als overigens de prijswinnaars na afloop snel naar de feesttent bij de kerk voor een biertje.
Toch zijn er net zoals iedere wedstrijd toch weer prijswinnaars, die de waardebonnen, mede  geschonken door Oranje vereniging Noordwijk in ontvangst konden nemen. De afspraak was dat deze plaats zou vinden in de feesttent om 15.00 uur , maar wie dat uit moest voeren bleef lange tijd onduidelijk. Tenslotte werd Hans van de Meer bereid gevonden om dit op zijn bekende leuke wijze te doen en werden de prijswinnaars ten overstaan van een redelijk gevulde feesttent in het zonnetje gezet. Onder het genot van Oranjebitter ( dank Marcel) en een (enkel) biertje werd het nog gezellig laat en kunnen we weer terug kijken op een geslaagde dag, met dank aan de OV Noordwijk en onze organisator Jan.

 

Vak A:

  1. Dick van Duijvenbode                4245 gram
  2. Marcel Noort                                1060 gram
  3. Hans Turenhout                            870 gram
  4. Peet van Dam                                735 gram
  5. Wouter Duindam                           565 gram

Vak B;

  1. Jos Alders                                    3180 gram
  2. Jan de Ridder                              2225 gram
  3. Wim Steenvoorden sr.               1850 gram
  4. Wim Steenvoorden jr.                 1100 gram
  5. Ed van de Berg                              710 gram