Uitslag 7e Competitiewedstrijd Binnenwater 26 Juli 2015.

Zondag 26-7-2015 zal de boeken ingaan als de dag na de zomerstorm van zaterdag 25-7-2015. Heel veel wind in een periode waarbij alle bomen vol blad staan, dat kan niet goed gaan en dat ging het ook niet. Heel veel bomen kwamen niet ongeschonden uit de strijd. Gingen ze niet in hun geheel om, dan braken er vele takken af.
Gelukkig hebben we weeronline en die gaven aan dat het de zondag daarop goed visweer zou zijn. Gelukkig hadden ze het een keer bij het rechte eind en konden 15 competitievissers de strijd aangaan in de Nauernasche Vaart te Krommenie.
Frank had een keurige baan uitgezet, wat zo wie zo al lastig is, omdat je te maken hebt met allerlei obstakels, waardoor de afstanden tussen de nummers niet gelijkmatig kunnen worden uitgezet. Verder een vreemd water. Je kunt er heel leuk vangen, maar ook op een stek terecht komen waar nog geenbeet te krijgen is. Dus ook de loting is van groot belang.
Vandaag Jan Vink op kop en Koos Regeer op staart en daar tussen in dus alle andere cracks.
Volgens Frank was de vis ’s ochtend bij het uitzetten van de baan volop actief, dus de hoop was dat er volop vis gevangen zou worden.
Aan het eind van de wedstrijd zou blijken dat dit voor sommigen ook inderdaad zo zou zijn, maar bij lange na niet voor iedereen.
In het A vak waren de vangsten heel matig tot slecht. Slechts jan Vink op kop kon nog 9600 gram aanbieden, voor Jan wel belangrijk, want hij vist nog niet echt naar zijn kunnen dit seizoen. 2e in dit vak Rob Bosman met 6060 gram.
In het B vak waren de vangsten veel beter. Aad Bogaards won dit vak met 25380 gram en daarmee dus ook de wedstrijd. Aad is goed bezig dit jaar. Na 7 wedstrijden al een totaal gewicht van ruim 110 kg. Niet slecht. Wie gaat hem dit jaar van de eindoverwinning af houden??????????????
Wellicht Cees van den Burg??? Had slechts 14940 gram, maar werd daarmee wel 2e in dit vak, maar staat nog op grote achterstand.  Hans Turenhout???????????? Dit water is niet echt aan hem besteed. Na 3 jaar geleden tijdens de afsluitende wedstrijd de comp. te verliezen hier, ging het ook vandaag niet goed met slechts 1920 gram werd hij laatste in zijn vak. Henk Zonneveld?????????????? ook niet, verliest vandaag de aansluiting door ook laatste te worden in zijn vak met 700!!!! gram.
Hoewel het lastig zal worden gaan alle registers open de komende wedstrijden en zullen we er alles aan doen om het hem nog lastig te maken.