Uitslag 5e Competitiewedstrijd Binnenwater 14 Juni 2015 in NHK te Akersloot.

Zondag 14-6-15 werd alweer de 5e competitiewedstrijd van 2015 door HSV De Sportvisser gevist. Ditmaal was ons vergunning verleent om te mogen vissen in het Noord Hollands kanaal ter hoogte van Akersloot.
Dat met ons klimaatje het weer per dag kan verschillen, werd weer eens duidelijk gemaakt. De zaterdag voor de wedstrijd veel wind, regen en meer van dat soort narigheid. De zondag liet ons heel rustig, weliswaar bewolkt weer zien, maar perfecte omstandigheden om eens lekker uit te halen.
En dat uithalen werd voor diverse deelnemers bewaarheid. Vooral in het A vak, waarin diverse cracks zaten werd goed vis gevangen, vooral de eerste uren van de wedstrijd. Nadat er enkele grote schepen door het kanaal gevaren waren en de voerstekken overhoop waren getrokken namen de vangsten sterk af.
Zoals iedere wedstrijd kwam er weer een winnaar tevoorschijn, en eigenlijk weer geen verrassende winnaar want al tijden in de “winning mood” wist Hans Turenhout wederom de winst naar zich toe te trekken met een vangst van 25160 gram. Hij wist toch maar weer mooi de vissers op de kopstekken te verslaan. Op de 2e plaats en vissend op stek 2 John den Haan met 24120 gram. Op de 3e plaats Frank Steenvoorden met 23160 gram.
In het B vak waren de vangsten beduidend minder. Daar moest winnaar Henk Zonneveld het doen met “slechts” 9920 gram. Toch genoeg voor de vakwinst.
2e in dit vak Ed Scheepmaker met 9160 en 3e Leo Zonneveld met 7540 gram.