Welkom

Welkom op de website van Hengelsportvereniging “De Sportvisser” uit Noordwijk.
In ons meer dan 60 jarig bestaan heeft de vereniging zich ontwikkeld tot een multifunctionele vereniging die is onderverdeeld in meerdere afdelingen. De jeugdvissers – de binnenvissers (wedstrijdvissers, recreanten en 55+ )- de strandvissers – de bootvissers op zee. Elk van deze afdelingen heeft een eigen commissie, met een verantwoordelijkheid die zich beperkt tot de bezigheden van de eigen afdeling. De voorzitter van iedere commissie is tevens afgevaardigde van deze commissie als lid van het hoofdbestuur. Het hoofdbestuur bestaat uit het dagelijks bestuur ( voorzitter, secretaris, en penningmeester), de ledenadministrateur en 2 afgevaardigden van de bouwcommissie en een afgevaardigde van de evenementen commissie.
Op deze website hopen wij u te kunnen laten zien, wat voor actieve vereniging H.S.V.  “De Sportvisser”  is, waarbij onze hengelsportactiviteiten uiteraard de hoofdactiviteit vormen, maar waarbij tevens de gezelligheid niet wordt vergeten.
De vereniging organiseert vele activiteiten waar ieder lid, actieve sportvisser of recreant,  aan kan deelnemen. H.S.V. “De Sportvisser” beschikt over een clubhuis, gelegen aan de Bosweg 2a en daarbij ‘s zomers een strandlocatie naast afrit 19 van de Koningin Wilhelmina boulevard.
Wij hopen dat een bezoek aan onze website u een duidelijk beeld geeft van al onze mogelijkheden.
U zult ontdekken dat een lidmaatschap vele voordelen kan hebben, wat kan leiden tot een meer dan geslaagd visseizoen.
Mocht u na een bezoek aan deze website tot de conclusie zijn gekomen dat H.S.V. “ De Sportvisser” bij u als sportvisser past, dan zullen wij u graag verwelkomen als nieuw lid

Het Bestuur.